Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Arrangera officiell tävling

Alla medlemsföreningar i Svenska Volleybollförbundet kan ansöka om att arrangera officiella tävlingar, oavsett om det är nationella mästerskap och turneringar eller lokala/regionala cuper.

Går din förening i tankarna på att arrangera en cup? Läs mer här nedan och kontakta gärna tävlingsledningen (tl@volleyboll.se) som lotsar er vidare!

Ansök om att arrangera nationellt mästerskap

Vill din förening arrangera ett nationellt mästerskap eller turnering tillsammans med Svenska Volleybollförbundet? Skicka en intresseanmälan till info@volleyboll.se! Svenska Volleyevent AB (Sveab) arbetar med att utveckla och kommersialisera Svenska Volleybollförbundets tävlingar. Sveab för löpande kontakter och förhandlar med intressenter – både de tävlingar som har ett gällande arrangörsavtal och de som inte har det.

Ansök om tävlingstillstånd för officiell turnering

Vill din förening arrangera en officiell tävling? Då behöver ni ansöka om tävlingstillstånd hos Svenska Volleybollförbundet. Ansökan mejlas till tävlingsledningen (tl@volleyboll.se). Vad ansökan ska innehålla anges i tävlingsbestämmelserna, som du hittar i dokumentbanken. Tävlingstillståndet som utfärdas är också förenat med en mindre avgift, som anges i de ekonomiska bestämmelserna vilka även de återfinns i dokumentbanken.

Sponsorer