Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Foto: Robert Boman, Glenn Unger, Per Eliasson, CEV.

Svensk Volleyboll Convention 2024 – mötesplatsen för utbildning och utveckling

Skriv upp 12-15 september 2024 i era kalendrar. Då anordnas andra upplagan av Svensk Volleyboll Convention - mötesplatsen för utbildning och utveckling för volleyboll-Sveriges engagerade. Vi ses i Falköping!

Detaljerat program och anmälan presenteras i början av 2024.

Bakgrund

Svensk volleyboll växer så det knakar, på både bredden och höjden. Allt fler vill träna och tävla i världens bästa idrott. Svenska Volleybollförbundet arbetar aktivt för att ta vara på och dra nytta av det ökade intresset. Sedan årsskiftet har bland annat två projekt sjösatts med målet att stärka förutsättningarna för utbildning och fortbildning av domare samt utveckling av tränare och spelare.

Som ett led i satsningarna etableras nu mötesplatsen Svensk Volleyboll Convention som ska samla tränare, ledare, domare, scouter, spelare med flera för motiverande dagar fyllda av kompetensutbyte och kontaktknytande.

Besökaren erbjuds att ta del av bland annat utbildningar, workshops och clinics; flertalet föreläsare bjuds in för att dela med sig av kunskap och erfarenhet inom utvalda ämnen. Här får du ny inspiration i din roll, och inte minst träffar du volleybollvänner från hela landet vilket ger chans till ytterligare formella och informella möten.

Presenteras i början av 2024

Arbetet med planering och genomförande leds av projektledare och erfarne FIVB-instruktören Tony Westman.

Har du frågor om Svensk Volleyboll Convention? Kontakta:

- Tony Westman, 0707 51 08 35, tony.westman@volleyboll.se

Sponsorer

Partners