Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Herrlandslaget varvar upp med dansk drabbning i Falköping – biljetter ute nu!

Nordiskt derby, Sverige – Danmark!
Det är vad som väntar torsdagen den 25 juli kl. 17:00 i Odenhallen i Falköping.
Biljetter hittar du på TicketCo.se! Länk till annan webbplats.

Flobystjärnan Viktor Lindberg. Foto: Robert Boman

I juli återsamlas Sveriges nysatsande volleybollherrar för förberedelser inför augusti månads EM-kvalpremiär i Habo Länk till annan webbplats., till vilken det redan sålts över 500 biljetter.

Som en del i uppladdningen ska det sparras mot grannlandet Danmark, vars herrlandslag tagit stora kliv de senaste åren, exemplifierat av deras avancemang till EM 2023.

Drabbningen sker torsdagen den 25 juli i Odenhallen i Falköping – en av svensk volleybolls verkliga högborgar.

För ett helt gäng av landslagsspelarna är det här i princip hemmaplan. Många av dem har nämligen volleyutbildat sig på RIG Falköping, Svenska Volleybollförbundets Riksidrottsgymnasium på orten.

– Med den nya satsningen och vår nya tränare och stab känns det som en spännande nystart för oss alla. Jag är verkligen taggad på att spela träningslandskampen mot Danmark i Odenhallen och hoppas att vi får se många supportrar på plats. Jag räknar med att Flobypubliken, som ju måste vara Sveriges bästa, leder vägen och fyller läktarna med sitt fantastiska stöd. Vi ses i Odenhallen!, säger spikerstjärnan Viktor Lindberg.

Arrangör för matchen är Viktors nuvarande klubb, Floby VK, som sedan ett par år är tillbaka i svensk elitvolleybolls finrum med sitt herrlag.

Så sent som i april spelade de SM-finaler mot Hylte/Halmstad i Floby Sporthall som fylldes till bristningsgränsen. När landslaget nu kommer på besök hålls arrangemanget i centralorten Falköping och klassiska kupolarenan Odenhallen.

– Det känns spännande och samtidigt jättekul att vara med och arrangera träningslandskampen nu när herrlandslaget börjar komma igång igen. Det blir lite som sommarträning för klubbens arrangörsstab inför Elitseriestarten i höst, säger Patrik Rehn, Floby VK.

Biljetterna är redan släppta och finns att köpa på TicketCo.se! Länk till annan webbplats.

LÄNKAR

Köp biljetter till träningsmatchen Sverige - Danmark i Falköping Länk till annan webbplats.
Köp biljetter till EM-kvapremiären Sverige - Schweiz i Habo Länk till annan webbplats.
Om herrlandslaget

Fler nyheter

Publicerad: 2024-06-12

Senast uppdaterad: 2024-06-12

Visa fler nyheter

Sponsorer