Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Biljettsläpp: Volleybollfeber när Sverige spelar historisk Golden League-semi

Söndagen den 25 juni gör Sverige och Belgien upp i Golden League-semifinal i Sparbanken Skåne Arena i Lund. Biljetterna släpps i dag, måndagen den 19 juni kl. 12:00 på Ticketmaster.se! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

KÖP BILJETTER HÄR! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

SVERIGE – BELGIEN | Sparbanken Skåne Arena i Lund
25 juni kl. 15:00 | Golden League - Semifinal 1/2
Köp biljetter via Ticketmaster.se! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

RABATTKOD: golden23
För dig som är en del av Svensk volleyboll. Inlöses i samband med biljettköp på Ticketmaster.se.

Den 25 juni drabbar Sverige och Belgien samman i Golden League-semifinal i Sparbanken Skåne Arena. Foto: Robert Boman.

I kraft av lördagens urstarka 3-1-seger mot världselvan Belgien är Sveriges framgångsrika volleybolldamer för första gången klara för slutspel i European Golden League.

Volleybollfeber råder både i och utanför rörelsen och mycket talar för att det purfärska publikrekordet på 3 000 åskådare tangeras redan kommande helg, söndagen den 25 juni kl. 15:00, då semifinalspelet inleds på hemmaplan i Lund, återigen med Belgien på andra sidan nät.

Tack vare starkt samarbete med Visit Lund och arrangerande Lunds VK får vi en ny chans att uppleva damlandslaget i fantastiska Sparbanken Skåne Arena, som ännu en gång kommer förvandlas till en ointaglig blågul volleybollborg.

Vill man vara säker på att få tag i biljetter gäller det att ”hänga på låset” på Ticketmaster.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Efterfrågan på att få uppleva det svenska damlandslaget är stor och Svenska Volleybollförbundet räknar med högt tryck när biljetterna släpps måndagen den 19 juni kl. 12.00 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Heja Sverige!

LÄNKAR

Fler nyheter

Publicerad: 2023-06-19

Senast uppdaterad: 2023-06-19

Visa fler nyheter

Sponsorer