Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Kallelse till Svenska Volleybollförbundets årsmöte 2024

Svenska Volleybollförbundet håller årsmöte i Jönköping lördagen den 11 maj kl. 13:00 i Quality Hotel Match. Se inbjudan och anmälningsinfo nedan.

Foto: Robert Boman / Volleyballworld

INBJUDAN

Välkommen till Svenska Volleybollförbundets årsmöte 2024!

Årsmötet är Svenska Volleybollförbundets högst beslutande organ. Här kan medlemsföreningar och distrikt vara med och påverka framtiden för Svensk volleyboll.

Precis som förra året blir det ett hybridmöte, med deltagare både på plats och digitalt. Mötet startar 13.00 och i möteslokalen finns kaffe, te, vatten och frukt

Calle Tollén välkomnas som mötesordförande.

Om er förening saknas i röstlängden trots att handlingar skickats in i tid - hör av er till info@volleyboll.se.

Samtliga årsmöteshandlingar finns publicerade på den här sidan Länk till annan webbplats..

ÅRSMÖTET 2024
Datum: 2024-05-11 (utlystes 27 november 2023 på volleyboll.se)
Tid: 13:00 - 15:00
Plats: Quality Hotel Match, Brånebacken 4, 553 15 Jönköping
Format: Hybridmöte (på plats och digitalt) 
Handlingar: https://volleyboll.se/forbundet/om-oss/arsmotet Länk till annan webbplats.

ANMÄLAN

Röstberättigat ombud
Föreningar som finns med i röstlängden har rätt att medverka med ett röstberättigat ombud.

  • Ombud som deltar digitalt:
    Föreningar med ombud som ska delta digitalt ombeds inkomma med anmälan till info@volleyboll.se senast fredagen den 3 maj, detta för att möteslänken ska kunna skickas till rätt personer och adresser i god tid innan årsmötet. Anmälan ska innehålla uppgifter med ombudets namn, föreningstillhörighet och e-postadress dit årsmötets videolänk ska skickas. I anmälan bifogas komplett ifylld fullmakt undertecknad av två ledamöter i föreningens huvudstyrelse eller SDF-styrelsen. Fullmakten finns att ladda ner på den här sidan.

  • Ombud som deltar på plats:
    Föreningar med ombud som ska delta på plats i Jönköping uppmanas att mejla anmälan till info@volleyboll.se senast fredagen den 3 maj. Anmälan är inte ett krav för att få delta på plats, men förenklar både planeringen och genomförandet av årsmötet. Anmälan får gärna innehålla uppgifter med ombudets namn, föreningstillhörighet och e-postadress. I anmälan bifogas även med fördel komplett ifylld fullmakt undertecknad av två ledamöter i föreningens huvudstyrelse eller SDF-styrelsen. Ombud som deltar på plats men som inte föranmälts ska medföra och uppvisa korrekt ifylld fullmakt. Fullmakten finns att ladda ner på den här sidan.

Åhörare
Som åhörare kan du följa årsmötet på plats i Jönköping eller digitalt. Anmälan skickas till info@volleyboll.se senast den 3 maj och ska innehålla namn, mejladress och föreningstillhörighet samt uppgift om man önskar delta på plats eller digitalt.

Det finns ett begränsat antal platser i möteslokalen i Jönköping och till dessa äger röstberättigade ombud förtur. Åhörare som i anmälan angett att de önskar följa årsmötet på plats meddelas om möjligheterna till detta efter att deadline för anmälan passerat.

FÖRMÖTE

Torsdagen den 2 maj 19-20.30 genomförs ett digitalt förmöte där det informeras om Svenska Volleybollförbundets ekonomi och kommande arbete med en ny, långsiktig strategi Länk till annan webbplats.. Det finns även möjlighet att diskutera och ställa frågor. Representanter för medlemsföreningar och distrikt välkomnas att delta.

Inbjudan till Förmötet publicerades som nyhet på volleyboll.se Länk till annan webbplats. den 16 april och möteslänk har via mejl skickats ut till samtliga medlemsföreningar och distrikt.

Länken till förmötet finns även publicerad på årsmötessidan på volleyboll.se.

Fler nyheter

Publicerad: 2024-04-20

Senast uppdaterad: 2024-05-02

Visa fler nyheter

Sponsorer