Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Kallelse till Svenska Volleybollförbundets årsmöte 2023

Svenska Volleybollförbundet håller årsmöte i Jönköping lördagen den 13 maj. Röstberättigade ombud och åhörare ska anmälas senast 5 maj till info@volleyboll.se.

INBJUDAN

Välkommen till Svenska Volleybollförbundets årsmöte 2023!

Årsmötet är Svenska Volleybollförbundets högst beslutande organ. Här kan medlemsföreningar och distrikt vara med och påverka framtiden för Svensk volleyboll.

Precis som förra året blir det ett hybridmöte, med deltagare både på plats och digitalt. Mötet startar 13.00 och i möteslokalen finns kaffe, te, vatten och frukt

Lisbet Bärenholdt välkomnas som mötesordförande.

Om er förening saknas i röstlängden trots att handlingar skickats in i tid - hör av er till info@volleyboll.se.

Samtliga årsmöteshandlingar publiceras på den här sidan Länk till annan webbplats. senast lördagen den 22 april.

ÅRSMÖTET 2023
Datum:
2023-05-13 (utlystes 11 januari 2023 på volleyboll.se)
Tid: 13:00 - 15:00
Plats: Quality Hotel Match, Brånebacken 4, 553 15 Jönköping
Format: Hybridmöte (på plats och digitalt)
Handlingar: https://volleyboll.se/forbundet/om-oss/arsmotet Länk till annan webbplats.

ANMÄLAN

Röstberättigat ombud
Föreningar som finns med i röstlängden har rätt att medverka med ett röstberättigat ombud. För att kunna delta vid årsmötet ska ombudet anmälas till info@volleyboll.se senast den 5 maj. Anmälan ska innehålla uppgifter med ombudets namn, föreningstillhörighet och e-postadress dit årsmötets videolänk ska skickas, samt om ombudet önskar plats i Jönköping. I anmälan bifogas komplett ifylld fullmakt undertecknad av två ledamöter i föreningens huvudstyrelse eller SDF-styrelsen. Fullmakten finns som pdf i dokumentlistan på den här sidan Länk till annan webbplats..

Åhörare
Som åhörare kan du följa årsmötet på plats i Jönköping eller digitalt. Anmälan skickas till info@volleyboll.se senast den 5 maj och ska innehålla namn, mejladress och föreningstillhörighet samt uppgift om man önskar delta på plats eller digitalt.

Det finns ett begränsat antal platser i möteslokalen i Jönköping och till dessa äger röstberättigade ombud förtur. Åhörare som i anmälan angett att de önskar följa årsmötet på plats meddelas om möjligheterna till detta efter att deadline för anmälan passerat.

FÖRMÖTE

Onsdagen den 3 maj kl. 19-21 genomförs ett digitalt förmöte med information om verksamhetsinriktning, strategi 2025 och ekonomi, där det även finns möjlighet att diskutera och ställa frågor. Representanter för medlemsföreningar och distrikt välkomnas att delta.

Länk till förmötet skickas ut till samtliga medlemsföreningar och SDF i god tid innan genomförandet och publiceras även på årsmötessidan på volleyboll.se.

Fler nyheter

Publicerad: 2023-04-21

Senast uppdaterad: 2023-04-21

Visa fler nyheter

Sponsorer