Gå till innehåll
Sydsvenska Volleybollförbundet

Efter succén förra året kommer det även i år att arrangeras ett beachvolleyläger för ungdomar i Karlskrona med Petter Jonsson som huvudledare.

Petter Jonsson på lägret 2023

Lägret blir en repris av förra årets lyckade satsning då meriterade Petter Jonsson tillsammans med ytterligare tränare från Karlskrona erbjöd två utvecklande lägerdagar för beachintresserade ungdomar. Petter har bland annat korats till Svensk mästare två gånger, spelat i Continental Cup fyra gånger och har tio SM-medaljer i sin samling. Dessutom har han arbetet 13 år som heltidstränare och varit förbundskapten för damlandslaget.

I år riktar sig lägret till flickor och pojkar födda 2006-2009 med tidigare beach- och volleybollerfarenhet. Om tränare bedömer att tillräcklig erfarenhet finns kan även yngre spelare deltaga.

De två dagarna 14-15 juni i Karlskrona kommer bestå av två träningspass respektive dag och kostnaden är 800kr om man är med båda dagarna och 400kr om man är med en av dem. Det finns möjlighet till gratis övernattning på hårt underlag mellan fredag och lördag. Det ingår dessutom lunch och middag på fredagen samt frukost och lunch på lördagen.

Anmälan görs senast 2 juni till Martin Jonsson och betalningen sker till swishnummer 123 524 92 55. Skriv namn på spelare, födelseår och förening. Om man bara deltar på en av dagarna skriver man även vilken. Anmälan är giltig när betalningen är registrerad. Anmäl även eventuella matallergier. OBS! Maxantal deltagare är 48 st!

Fler nyheter

Visa fler nyheter

Sponsorer