Gå till innehåll
Sydsvenska Volleybollförbundet

Beachläger med topptränare i Karlskrona

Petter Jonsson

Petter Jonsson

Sydsvenska Volleybollförbundet är glada över att kunna presentera ett samarbete med karlskronasonen Petter Jonsson som den 16-17 juni 2023 kommer leda ett beachläger för ungdomar födda 2006-2008.

Petter Jonsson har gedigen erfarenhet och fina meriter från beachvolleyn och har bland annat korats till Svensk mästare två gånger, spelat i Continental Cup fyra gånger och har tio SM-medaljer i sin samling. Dessutom har han arbetet 13 år som heltidstränare och varit förbundskapten för damlandslaget. Han kommer nu tillsammans med ytterligare tränare från Karlskrona erbjuda två utvecklande lägerdagar för beachintresserade ungdomar.

Lägret riktar sig till flickor och pojkar födda 2006-2008 med tidigare volleybollerfarenhet. Om tränare bedömer att tillräcklig erfarenhet finns kan även yngre spelare deltaga.

De två dagarna 16-17 juni i Karlskrona kommer bestå av två träningspass respektive dag och kostnaden är endast 400kr om man är med båda dagarna och 200kr om man är med en av dem. Det finns möjlighet till gratis övernattning på hårt underlag mellan fredag och lördag. Det ingår dessutom lunch och middag på fredagen samt frukost och lunch på lördagen.

Anmälan görs senast 4 juni till Martin Jonsson och betalningen sker till swishnummer 1231722792. Skriv namn på spelare, födelseår och förening. Om man bara deltar på en av dagarna skriver man även vilken. Anmälan är giltig när betalningen är registrerad. Anmäl även eventuella matallergier. OBS! Maxantal deltagare är 32 st!


Beachplanerna i Karlskrona

Beachplanerna i Karlskrona

Fler nyheter

Visa fler nyheter

Sponsorer