Gå till innehåll
Nordsvenska Volleybollförbundet

Nyheter

 • Beachvolley U18-EM: Axel Enlund och Axel Algulin redo i Georgien

  I veckan avgörs U18-EM i beachvolley i Kachreti, Georgien. De svenska representanterna är Axel Enlund och Axel Algulin, som inleder turneringen torsdagen den 11 juli med första gruppspelsmatchen mot hemmanationen Georgien.
 • Beach Pro Tour: Fjärde raka titeln för Åhman/Hellvig

  Svenska världsettorna David Åhman och Jonatan Hellvig var ännu en gång ostoppbara i veckans Elite16-turnering som avgjordes i Gstaad, Schweiz. Svenskarna har nu tio pallplatser i följd i världstour- och mästerskapssammanhang - och fyra raka förstaplatser på allra högsta världstournivån.
 • Beach Pro Tour: Första titeln för Hölting Nilsson/Andersson

  Unga svenska beachvolleyfenomenen Jacob Hölting Nilsson/Elmer Andersson fortsätter sin fantastiska resultatrad efter U22-EM titeln för bara några veckor sedan. Under lördagen säkrade duon nu guld på en Beach Pro Tour Futures-turnering i Rakvere, Estland, den första på Beach Pro Tour, efter att ha kvalat in i en huvudtävling för första gången någonsin!
 • Beach Pro Tour: Åhman/Hellvig finslipar formen i Schweiz

  Svenska världsettorna David Åhman och Jonatan Hellvig fortsätter OS-uppladdningen med världstourtävling på allra högsta nivå i Gstaad, Schweiz, 4-7 juli. Volleyboll.se levererar förutsättningar och länkar!

Fler nyheter

Visa fler nyheter

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Sponsorer