Veteran-SM

Svensk volleyboll vill främja och skapa förutsättningar för idrott hela livet. Veteran-SM består av lika mycket prestige och nerv som glädje, gemenskap och lagarbete. Ta chansen att delta eller heja på i den spektakulära fighten om SM-guldet.

VETERAN-SM 2022

Årets upplaga av tävlingen avgörs 22-23 januari.

Tävlingsklasser: D35+, D50+, H35+, H50+, 65+ Öppen

FÖR PUBLIKEN

Alla som besöker Fyrishov och Grand Prix (Senior Grand Prix, Ungdomens-GP eller Veteran-SM) 2022 betalar inträde. Det går bra att betala på plats med kort eller Swish.

Dagsbiljett barn/ungdom (4-17 år) – 30 kr
Dagsbiljett vuxen – 60 kr
Helgbiljett barn/ungdom (4-17 år) – 50 kr
Helgbiljett vuxen – 100 kr
Barn 0-3 år går in gratis

ETT SÄKERT ARRANGEMANG

Information till besökare/publik Grand Prix

Du är varmt välkommen till Grand Prix:s alla matcher – lagen behöver ditt stöd! För den som planerar att besöka matcharrangemangen påminner vi om att den som uppvisar symptom ska stanna hemma samt att:

Visa hänsyn till din omgivning och undvik onödig trängsel.

Tvätta/desinficera händerna när möjlighet finns.

Om du som besökare/publik eller deltagare är över 18 år – förbered dig genom att se till att du kan uppvisa giltigt vaccinationsbevis och legitimation vid inpassering. Du ska vara vaccinerad med två doser och det ska ha gått minst 14 dagar sedan den andra dosen. Vaccination är förutsättningen för ett bevis och kan inte ersättas med bevis på genomgången infektion eller negativt test. Hos E-hälsomyndigheten kan du ladda ner ditt vaccinationsbevis.

Film

Bilder