Uppsala välkomnar Grand Prix

Affischer ligger på tryck, matchprogrammet är under utformning och i Fyrishov planeras för volleybollspel. Den 9-10 januari kommer det att sjuda av volleyboll i Fyrishov och Destination Uppsala ser fram emot evenemanget, som är bra för en attraktiv stad som Uppsala.

-Vi är väldigt glada att Svenska Volleybollförbundet har valt att lägga Grand Prix i Uppsala under de tre kommande åren. Evenemanget kommer att generera gästnätter till Uppsala, under perioder som i vanliga fall har en lägre beläggningsgrad, säger Anna Lindström på Destination Uppsala.

Det är Uppsala Volley som är lokal arrangör. Där pågår arbetet för fullt med att skapa ett inspirerande evenemang som ska locka publik och se till att alla som kommer får en bra upplevelse.

– Fantastiskt kul att vi får förtroendet att genomföra GP här i Uppsala, vi ser fram emot att åter sätta Uppsala på volleyboll- och beachvolleykartan. Det är mycket positivt att Uppsala Destination Uppsala bidrar till en långsiktig lösning som gör att Grand Prix kan vara här i tre år, säger Uppsala Volleys ordförande Anders Karlsson