Det här är tävlingen med de vassaste lagen med spelare under 19 år. Att bli UGP-mästare är prestigefyllt; stämningen är gemytlig med mycket publik som kantar banorna. Sex pojklag och sex flicklag är med, baserat på föregående placering i Ungdoms-SM.

UNGDOMENS GP 2022

Avgörs 22-23 januari och riktar sig mot spelare födda 2004 och senare.

Tävlingsklasser: Flickor / Pojkar där de sex bäst placerade lagen från Ungdoms-SM 2021 är kvalificerade.

FÖR PUBLIKEN

Alla som besöker Fyrishov och Grand Prix (Senior Grand Prix, Ungdomens-GP eller Veteran-SM) 2022 betalar inträde. Det går bra att betala på plats med kort eller Swish.

Dagsbiljett barn/ungdom (4-17 år) – 30 kr
Dagsbiljett vuxen – 60 kr
Helgbiljett barn/ungdom (4-17 år) – 50 kr
Helgbiljett vuxen – 100 kr
Barn 0-3 år går in gratis

ETT SÄKERT ARRANGEMANG

Information till besökare/publik Grand Prix

Du är varmt välkommen till Grand Prix:s alla matcher – lagen behöver ditt stöd! För den som planerar att besöka matcharrangemangen påminner vi om att den som uppvisar symptom ska stanna hemma samt att:

Visa hänsyn till din omgivning och undvik onödig trängsel.

Tvätta/desinficera händerna när möjlighet finns.

Om du som besökare/publik eller deltagare är över 18 år – förbered dig genom att se till att du kan uppvisa giltigt vaccinationsbevis och legitimation vid inpassering. Du ska vara vaccinerad med två doser och det ska ha gått minst 14 dagar sedan den andra dosen. Vaccination är förutsättningen för ett bevis och kan inte ersättas med bevis på genomgången infektion eller negativt test. Hos E-hälsomyndigheten kan du ladda ner ditt vaccinationsbevis.

Film

#ungdomensgp

PÅ INSTAGRAM