Sälj GP-biljetter

Nu finns möjlighet att sälja helgbiljetter till 2020 års upplaga av volleybollfesten och mötesplatsen Grand Prix. För varje biljett din förening lyckas sälja går 40 procent av intäkterna tillbaka till föreningen.

Nu ges Svenska Volleybollförbundets medlemsföreningar möjlighet att delta i arbetet med att sälja entrébiljetter. Som tack för hjälpen får säljande föreningar 40 procent av intäkterna de drar in. Noterbart är att alla medlemsföreningar kan sälja GP-biljetter, även de som inte har kvalificerat sig för Grand Prix-helgens turneringar.

Från och med 2020 betalar all publik som besöker Fyrishov för att se Grand Prix-turneringarna inträde. Den som löser biljett får ett ”åkband” som ger tillgång till att se alla volleybollattraktioner som GP har att erbjuda: Ungdoms-GP, Veteran-SM och samtliga åtta Senior-GP-matcher där Sveriges bästa elitserielag gör upp GP-titeln.

Vuxna betalar 100 kr för en helgbiljett.
För barn och ungdomar (4-17 år) ligger biljettpriset på 50 kr för hela helgen.
Barn under fyra år går in gratis.

Säljperioden pågår fram till 31 december. Vill din förening ta del av erbjudandet? Kontakta jakob.birgersson@volleyboll.se för mer information!

Foto: Robert Boman