Sälj GP-biljetter – tjäna pengar till föreningen

Svensk volleybolls medlemsföreningar, hör upp! Nu finns möjlighet att sälja helgbiljetter till 2020 års upplaga av volleybollfesten och mötesplatsen Grand Prix. För varje biljett din förening lyckas sälja går 40 procent av intäkterna tillbaka till föreningen.

Helgen 18-19 januari arrangeras 2020 års upplaga av Grand Prix i Uppsalas arenakomplex Fyrishov. Under åren i Upplands residensstad har Grand Prix utvecklats till en av Svensk volleybolls allra största mötesplatser. Här avgörs Ungdoms-GP, Senior Grand Prix och Veteran-SM parallellt och under ett och samma tak. Tillsammans visar deltagande ungdomar, elitspelare och veteraner att volleyboll är en idrott att utöva hela livet!

Och stor kan bli ännu större. I ett nytänkande försök att få den redan maffiga volleybollfesten att växa ytterligare ges nu Svenska Volleybollförbundets medlemsföreningar möjlighet att delta i arbetet med att locka mer publik och supportar till Uppsala genom att sälja biljetter. Som tack för hjälpen får säljande föreningar 40 procent av intäkterna de drar in. Noterbart är att alla medlemsföreningar kan sälja GP-biljetter, även de som inte har kvalificerat sig för Grand Prix-helgens turneringar.

Foto: Robert Boman

– Grand Prix-festen är stor, både som turneringshelg och mötesplats, och den är en upplevelse för såväl spelare som publik. Vi försöker hitta nya vägar för att GP ska växa ytterligare och för att fler ska bli del av gemenskapen och stämningen som de här fantastiska dagarna i Uppsala erbjuder. Om föreningarna kan hjälpa oss att nå dit och samtidigt få extra pengar till klubbkassan har vi en win-win-situation, säger Jakob Birgersson, projektledare på Svenska Volleybollförbundet.

De potentiella köparna är många. Från och med 2020 betalar all publik som besöker Fyrishov för att se Grand Prix-turneringarna inträde. Den som löser biljett får ett ”åkband” som ger tillgång till att se alla volleybollattraktioner som GP har att erbjuda: Ungdoms-GP, Veteran-SM och samtliga åtta Senior-GP-matcher där Sveriges bästa elitserielag gör upp GP-titeln. Vuxna betalar 100 kr för en helgbiljett. För barn och ungdomar (4-17 år) ligger biljettpriset på 50 kr för hela helgen. Barn under fyra år går in gratis.

Säljperioden pågår fram till 31 december. Vill din förening ta del av erbjudandet? Kontakta jakob.birgersson@volleyboll.se för mer information!

LÄS MER
Veteran-SM växer med ny tävlingsklass

LÄNKAR
Anmäl lag till Veteran-SM
Anmäl lag till Ungdoms-GP

Foto: Robert Boman, Daniel Lubner. Montage: Joakim Bengtsson.