Inspirationskvällen

Svensk volleyboll presenterar stolt Inspirationskvällen, årets tillskott till mötesplatsen Grand Prix 19-20 januari 2019 i Uppsala. Vi bjuder in till en kväll med middag och föreläsare som syftar till att ge dig som ledare och tränare ny kunskap och inspiration om hur du kan utveckla dig själv och dina adepter i din förening. Missa inte chansen att träffa likasinnade och ta del av en trevlig inspirerande kväll. Välkommen!

VAR: Scandic Nord, Uppsala

NÄR: 19 januari 2019 | 19.00-22.00

PRIS: 495 kr (inklusive middag, kaffe och program)

Våra föreläsare

JOHANNA OJALA

”Jag vill att utövarna ska bli självständiga och ’sina egna tränare’. Jag vill stötta dem till att ta egna beslut och lita på sig själva.”
Johanna – Sveriges första kvinnliga vinnare av Kristallen som sport-tv-profil – föreläser om att öka motivationen för träning, ledarskap, coaching och om nyttan av att vara i ett lag.

LAURI HAKALA
”Jag tror på lagets gemensamma prestation för framgång. Nyckeln till framgång är att skapa en sund kultur och tydliggöra vad som måste göras och hur.”
Lauri är assisterande tränare till Finlands framgångsrika damlandslag och årets tränare i Elitserien 17/18. Lauri utgår från forskning och delar med sig av teorier och erfarenheter.

JÖRGEN SANDBERG
”Med enkla medel och metoder har vi för damlandslaget i volleyboll skapat ett fysprogram som syftar till att hålla spelarna hela och friska.”
Jörgen är träningsrådgivare och sjukgymnast på Sveriges Olympiska Kommitté. Han presenterar ett sunt och anpassat träningsprogram som alla kan ta till sig, ungdoms- som elitspelare.