Inspirationskvällen nära fullsatt – fåtal platser kvar

Åtgången på biljetter till Inspirationskvällen är stor och endast ett fåtal platser återstår innan det är ”lapp på luckan”. Den som vill vara en del av festligheterna bör anmäla sig snarast. Alla föreningar inom Svenska Volleybollförbundet har två fribiljetter, så länge det finns plats.

Lördagen 19 januari bjuder vi in till en helkväll på Scandic Nord där vi äter middag och låter oss inspireras av tre inbjudna föreläsare . Inspirationskvällen riktar sig i första hand till ledare och tränare, men alla som på något sätt är aktiva inom en volleybollförening är välkomna. Målet är att deltagarna ska få ny kunskap och nya erfarenheter som de kan ta med sig hem till sina föreningar för att utveckla såväl individer och lag som föreningsverksamheten i sin helhet.

Föreläsarna som inspirerar

Vi har en stark trio som kommer leda oss genom kvällen:
– Johanna Ojala, sport-TV-profil och Kristallen-vinnare.
– Lauri Hakala, Årets tränare i Elitserien 2017/18.
– Jörgen Sandberg, träningsrådgivare på Sveriges Olympiska Kommitté.

Lauri Hakala står för den mest volleybollspecifika delen. Johanna Ojala kommer prata om ledarskap och beröra bland annat individen kontra laget. Vi avslutar med Jörgen Sandberg som kommer beskriva hur SOK jobbar med damlandslaget och deras fysprogram som är applicerbart på både ungdomar och elitspelare.

Friplatser till föreningshjältar

Samtliga av Svensk volleybolls medlemsföreningar erbjuds två friplatser till Inspirationskvällen till ett totalt värde av 990 kr (495 kr/person).

Föreningar som vill närvara med fler ledare/tränare är varmt välkomna att göra det. Det samma gäller allmänt volleybollintresserade som vill vara en del av helkvällen. En biljett till Inspirationskvällen med tillhörande middag kostar 495 kr. Anmälan sker via den här sidan! Det gäller såväl betalande som tränare/ledare som fått friplatser godkända av sina föreningar.

Sista anmälningsdag är den 31 december.

Varmt välkomna till Inspirationskvällen!

ANMÄL DIG HÄR!