Hall of Fame-högtid nytt inslag under GP-helgen

Grand Prix-helgen går av stapeln den 21-22 januari 2023, då Senior Grand Prix, Ungdomens-GP och Veteran-SM avgörs under ett och samma tak. Mötesplatsen växer nu med ett nytt inslag; Hall of Fame-banketten, där vi hyllar våra invalda volleystorheter!

Hall of Fame-banketten 2023 blir den första i sitt slag och är tänkt att vara återkommande. Bakom initiativet står Referensgruppen Volleybollhistoria, en samling ideellt engagerade och erfarna volleyfantaster som arbetar med att utveckla och vårda tillgång och exponering av Svensk volleybolls historia.

I deras uppdrag ingår också att driva arbetet med Svenska Volleybollförbundets Hall of Fame, som inrättades i samband med Svensk volleybolls 60-årsjubiléum 2021 för att fira vår rika historia. Varje år väljs personer som gjort extraordinära insatser för Svensk Volleyboll in.

– Det ska bli fantastiskt roligt att banketten äntligen blir av, säger Lennart Neovius, ordförande för Invalskommittén Hall of Fame. Vi satte i gång arbetet i god tid inför 60-årsjubiléet men sedan har det skjutits upp gång på gång på grund av pandemin. Nu kan vi äntligen ordna en riktig happening för alla inblandade och de som vill vara med på festen.

Svenska Volleybollförbundet och Invalskommittén Hall of Fame, hälsar dig varmt välkommen att vara med och uppmärksamma dessa personer och delta i banketten lördagen den 21 januari. Det är ett begränsat antal platser och först till kvarn som gäller.

För mer info och anmälan se den här länken!