Grand Prix återvänder till Uppsala när nya mästare ska koras 2020

Än är inte sommaren slut men redan nu är det dags att ta fram kalendrarna och markera januari månads absolut roligaste datum: Grand Prix! Uppsala står återigen som värd när såväl Ungdomens GP, Senior Grand Prix som Veteran-SM ska avgöras den tredje helgen i januari. Visst ses vi där?

Grand Prix kickar, som vanligt, igång det nya året med en av årets roligaste volleybollhändelser! Ungdomar, seniorer och veteraner – samtliga samlas i Uppsala mellan 17 – 19 januari under en av Svensk Volleybolls största mötesplatser. Det blir en helg fylld till bredden av volleybollgodis, bra matcher och mycket volleybollsnack i korridorer och konferensrum.

Som vanligt är det de fyra högst rankade dam- och herrlagen i Elitserien som tar plats i Senior-GP. I Ungdomens GP är det i sin tur de sex bäst placerade lagen från 2019 års upplaga av Ungdoms-SM som gör upp om guldet. Till Veteran-SM är det fritt fram för alla över 35 år att anmäla sig och sitt lag.

Vilka blir de nya mästarna när GP avgörs i Uppsala för femte året i rad? Det återstår 150 dagar till GP 2020 sätter igång och nedräkningen har redan startat. Mer info om nästa års Grand Prix så som anmälan och praktisk information uppdateras här på grandprixvolleyboll.se framöver.

Foto: Robert Boman.