Bra att veta inför GP-festen

Grandprixvolleyboll.se har samlat nyttig info för den som ska besöka eller delta i helgens volleybollfest i Fyrishov, Uppsala.

Inträde
Att besöka Veteran-SM och/eller Ungdomens GP är fritt för alla. Vill du kolla på elitlagen i A-hallen behöver du lösa entrébiljett. Det gör du i infodisken i glasentrén. Prisinfo hittar du här! Du kan betala med kort, kontant eller via Swish.

Lunch och middag
Många spelare och andra deltagare har beställt lunch och middag. För besökare finns möjlighet att köpa lunch och middag i Fyrishovs restaurang som ligger vid badentrén.

Utbildningsportalen
Missa inte när Ismo Peltoarvo, verksamhetsledare vid Riksträningscentrum, presenterar Svensk volleybolls nya utbildningsportal. I den stora entrén i närheten av infodisken kommer Ismo vid utannonserade tillfällen gå igenom det nya häftiga verktyget som ger tränare, ledare och spelare möjlighet att fördjupa sina volleyboll- och beachvolleykunskaper.

Beachvolley-SM
Mingla med Beachtravels och dröm dig bort till sommaren och 2018 års upplaga av Beachvolley-SM. Arrangören är på plats och pratar gärna beachvolley med alla som passerar.

Fri entré
Den som har Svensk volleybolls leg-kort, som i mån av plats ger fri entré till arrangemang inom Svensk volleyboll, behöver ha det med sig. Kortet är en värdehandling och ger vid uppvisande fritt inträde.

Parkering
Fyrishovs parkering kostar 80 kr/dag. Observera att ingången från å-sidan stänger något tidigare på kvällen, så parkera på ”torg-sidan” om ni vet att ni kommer vara på plats fram till sista timmen på kvällen.

Äventyrsbad
Om du lyckas slita dig från all härlig volleyboll och vill ta ett dopp i ett av Sveriges största äventyrsbad kan du som har ackrediteringskort få rabatterat inträde, 60 kr, till badet.

Spelscheman & resultat
Spelscheman och resultat från de sammanlagt tre turneringarna som avgörs under GP-helgen rapporteras via nedanstående länkar:
Spelschema & resultat – Ungdomens GP
Spelschema & resultat – Veteran-SM: Damer 35+Herrar 35+Herrar 50+
Spelschema & resultat – Senior-GP – damer,
Spelschema och reultat – Senior-GP – herrar

Rapportering och sociala medier
Under helgen rapporterar Grand Prix-redaktionen löpande på grandprixvolleyboll.se och via Svensk volleybolls kanaler på sociala medier. Kolla in Facebooksidan, Instagramkontot (@svenskvolleyboll) och Twitterflödet (@SvVolleyboll). Använder du följande hashtags på Instagram dyker dina inlägg upp här på hemsidan: #grandprixvolleyboll, #seniorgrandprix, #ungdomensgp, #veteransmvolleyboll, #svenskvolleyboll. Sist men inte minst… Du har väl inte missat det officiella Facebookevenemanget?

FAKTA – Grand Prix
Var? Fyrishov
När? 13-14 januari
Turneringar: Senior-GP, Ungdomens GP, Veteran-SM.
Arrangör: Uppsala VBS
Antal funktionärer: Ca 80

KONTAKT
Kristin Johansson, Projektledare, 073-986 33 49
Anders Karlsson, ordf. Uppsala Volley, 0706-99 79 69

Foto: falkenbergsbild.se