Boka GP-boende till rabatterat pris

Med drygt två månader till Grand Prix är det hög tid att boka boende. I samarbete med Scandic kan vi erbjuda rabatterade priser och flera olika rumslösningar på Scandic Nord och Scandic Uplandia.

2020 års upplaga av Grand Prix avgörs 18-19 januari i Fyrishov, Uppsala. Här spelas Ungdoms-GP, Senior Grand Prix och Veteran-SM parallellt och under ett och samma tak. Tillsammans visar deltagande ungdomar, elitspelare och veteraner att volleyboll är en idrott att utöva hela livet!

Mötesplatsen Grand Prix sträcker sig utanför Fyrishovs väggar. I flera år har Scandic Nord varit den naturliga platsen dit spelare, ledare och andra entusiaster flockas på kvällen för att umgås, prata gamla minnen och äta god mat.

Vi kan tillsammans med Scandic presentera prisvärda och rabatterade alternativ för olika rum under GP-helgen både på Scandic Nord, beläget nära Fyrishov, samt Scandic Uplandia, som är beläget i centrala Uppsala.
Vi har förhandsbokat ett större antal rum. Mer information om prisbild och hur du bokar med rabatt finns här!

Ta tåget till Grand Prix!

Boende är inte det enda du kan få rabatt på. Ta tåget till Grand Prix och spara både pengar och på miljön! Vi samarbetar med SJ och erbjuder dig och din föreningar 15 procents rabatt på biljettköp. Läs mer här!

– Vi jobbar utifrån målbilden att arrangera hållbara evenemang ur alla aspekter – ekonomiskt, socialt och miljömässigt. Ett led i det arbetet är att främja våra deltagare att åka tåg till Grand Prix, en av 2020 års största och roligaste volleybollhelger. Tack vare våra publikundersökningar har vi redan konstaterat att Svensk volleybolls medlemsföreningar är ”bäst i klassen” när det gäller att åka tåg. Men varför nöja sig med det när vi kan bli ännu bättre? säger Jakob Birgersson, projektledare på Svenska Volleybollförbundet.

Ett åkband ger tillgång till alla GP-attraktioner

Från och med 2020 betalar all publik som besöker Fyrishov för att se Grand Prix-turneringarna inträde. Den som löser biljett får ett ”åkband” som ger tillgång till alla volleybollattraktioner som GP har att erbjuda: Ungdoms-GP, Veteran-SM och samtliga åtta Senior-GP-matcher där Sveriges bästa elitserielag gör upp GP-titeln. Vuxna betalar 100 kr för en helgbiljett och 60 kr för en dagsbiljett. För barn och ungdomar (4-17 år) ligger biljettpriset på 50 kr för hela helgen och 30 kr för en dagsbiljett. Barn under fyra år går in gratis.

LÄS MER
Veteran-SM växer med ny tävlingsklass

LÄNKAR
Anmäl lag till Veteran-SM
Anmäl lag till Ungdoms-GP