Allt du behöver veta inför GP-19

I helgen är det dags för årets upplaga av Volleybollens Grand Prix! Nedan har vi samlat nyttig info för den som ska besöka, delta eller följa helgens volleybollfest i Fyrishov, Uppsala.

Inträde
Att besöka Veteran-SM och/eller Ungdomens GP är fritt för alla. Vill du kolla på elitlagen i A-hallen behöver du lösa entrébiljett! Det gör du antingen med förköpsbiljetter via Tickster, eller på plats i arenan vid i infodisken i glasentrén. Prisinfo hittar du här! Du kan betala med kort eller via Swish.

Nya digitala entrékort
Nytt för i år är att vi använder oss av digitala ackrediteringskort via smartphone. Spelarna och ledarna får sms/mail med (enkla) instruktioner för att ladda ner appen och logga in.

Lunch och middag
Många spelare och andra deltagare har beställt lunch och middag, info om detta har gått ut till respektive lag. För besökare finns möjlighet att köpa lunch och middag i Fyrishovs restaurang som ligger vid badentrén.

Inspirationskvällen
Nytt för i år är att vi under lördagskvällen arrangerar en inspirationskväll med föreläsningar och middag. Årets inspirationskväll är redan fullbokad och anmälda gäster har fått separat information. Vid frågor, kontakta Jeanette Jonsson, 070-538 50 02.

Parkering
Fyrishovs parkering kostar 80 kr/dag. Observera att ingången från å-sidan stänger något tidigare på kvällen, så parkera på ”torg-sidan” om ni vet att ni kommer vara på plats fram till sista timmen på kvällen.

Äventyrsbad
Om du lyckas slita dig från all härlig volleyboll och vill ta ett dopp i ett av Sveriges största äventyrsbad kan du som har ackrediteringskort få rabatterat inträde, 60 kr, till badet.

Spelscheman & resultat
Spelscheman och resultat från de sammanlagt tre turneringarna som avgörs under GP-helgen rapporteras via nedanstående länkar:
Spelschema & resultat – Ungdomens GP
Spelschema & resultat – Veteran-SM: Damer 35+Herrar 35+Herrar 50+
Spelschema & resultat – Senior-GP – damer,
Spelschema och reultat – Senior-GP – herrar

Rapportering och sociala medier
Under helgen rapporterar Grand Prix-redaktionen löpande på grandprixvolleyboll.se och via Svensk volleybolls kanaler på sociala medier. Kolla in Facebooksidan och Instagramkontot (@svenskvolleyboll). Använd #grandprixvolleyboll, #seniorgrandprix, #ungdomensgp, #veteransmvolleyboll, #svenskvolleyboll. Sist men inte minst… Du har väl inte missat det officiella Facebookevenemanget?

Webbsändning av medaljmatcherna i Senior-GP
Söndagens medaljmatcher bland dam- och herrlagen kommer att sändas via Sportsground. Här hittar ni sändningarna.

FAKTA – Grand Prix
Var? 
Fyrishov
När? 19-20 januari
Turneringar: Senior-GP, Ungdomens GP, Veteran-SM.
Arrangör: Uppsala VBS
Antal funktionärer: Ca 80

KONTAKT
Jakob Birgersson, Projektledare, 073-630 65 52
Adrian Norrby, Projektkoordinator, 070-494 89 21